Zwalm koploper qua verkoop regenwatertonnen

12 Juli 2022

Zwalm koploper qua verkoop regenwatertonnen

“Onder het motto: "elke druppel telt", kan ik niet anders dan heel blij zijn met deze resultaten"

De resultaten van de groepsaankoop #1000regentonnen zijn gekend. In de gemeente Zwalm werden procentueel het meest regenwatertonnen aangekocht van alle 24 deelnemende steden en gemeenten.

De extra subsidie voor de Zwalmenaren heeft blijkbaar veel mensen gestimuleerd om een regenwaterton aan te kopen. Dankzij de subsidie kon iedere Zwalmenaar namelijk genieten van een extra bonus, bovenop de heel interessante prijs.

“Onder het motto: "elke druppel telt", kan ik niet anders dan heel blij zijn met deze resultaten", zegt Francia Neirinck (voorZwalm/Groen), schepen van o.m. milieu, natuur, duurzaamheid, klimaat en afvalbeleid in Zwalm. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor zijn of haar deelname.

De groepsaankoop is weliswaar afgesloten, maar we trekken de subsidie door voor elkeen die individueel nog een regenwaterton wenst aan te kopen. De subsidie bedraagt 30 of 50 Euro, naargelang de inhoud van de ton.

Meer info op : https://www.zwalm.be/subsidiewijzer/regenwaterton

Contact

Francia Neirinck, Schepen Ruimtelijke Ordening, Natuur, Milieu, Klimaat, Landbouw, Woonbeleid, Dierenwelzijn en Afvalbeleid

Tel.: +32(0)486 74 73 64

E-mail: [email protected]

Lokaal Bestuur Zwalm, Dienst duurzaamheid, Zuidlaan 36, 9630 Zwalm

Tel.: 055 480 561

E-mail: [email protected]