Uitreiking Groene Pluim Zwalm 2020

20 Februari 2020

Uitreiking Groene Pluim Zwalm 2020

Op 2 februari 2020 organiseerden we naar jaarlijkse gewoonte onze nieuwjaarsreceptie met de uitreiking van de Groene Pluim Zwalm. Met de Groene Pluim willen we een Zwalmenaar of Zwalmse vereniging die zich inzet voor natuur of milieu letterlijk een pluimpje geven.

Dit jaar staat de zwerfvuilproblematiek centraal en kozen we voor de Proper Zwalmstappers. Katrien Herman nam in naam van de Proper Zwalmstappers de ‘Groene Pluim 2020’ in ontvangst. Zij en Mario De Mol zetten zich elke dag belangeloos in om Zwalm een stukje properder te maken. Ze hadden volgende mooie boodschap voor ons mee:

Propere Zwalmstappers

 

Ruth Gillis, Groen-gedeputeerde voor de Provincie Oost-Vlaanderen kwam als gastspreker vertellen over haar plannen en ambities bij de Provincie voor de komende jaren. Francia Neirinck blikte dan weer in haar presentatie terug op het afgelopen jaar. Je kan hier haar presentatie bekijken.

 

Ben je er volgend jaar graag bij? Schrijf je in op de nieuwsbrief of stuur een mailtje naar Francia Neirinck: [email protected]

 

Groene Pluim Zwalm 2020